HTML

Fasza kis ország ez

2014.08.04. 06:21 magyarorszagkapitany

Fasza kis ország ez. Illetve az lehetne, hogyha nem ilyen dillettáns, harácsoló bagázs vezetné, és kapna benne hatalmat, immár 25 éve. Pedig akkor még minden olyan jónak tűnt. Nehéz volt. Nagyon nehéz, de a reményt, hogy egyszer csak jobb lesz, azt nem vesztettem el. Most is reménykedem még, de már egyre inkább csak a kilátástalanság gyötör, ha arra gondolok, hogy milyen lesz a jövő szép kis Hazánkban.

Eddig sem volt semmi, de amit most művelnek, az botrányos. Nem is értem. Mnitha törvényen felül állnának. Csak az a baj, hogy tényleg. Nincs semmi bíztató jel. Orbánék faszán csinálják, Már ha eltekintünk attól, hogy szépen tönkreteszik az országot, csak azt vesszük figyelembe, hogy az úgynevezett baloldal hol tart. Kétségtelen, hogy ez nem csak a fidesz műve, ebbe ők is benne vannak nyakig, Elkúrták. Már régen. És még most is folyamatosan döngölik magukat a sárba.

Kénytelen vagyok azt gondolni, hogy igazából ők is Orbán katonái, csak éppen szerepet játszanak. Mással nem lehet magyarázni ezt a nagyfokú dilettantizmust. Illetve még azzal, hogy tök hülyék. Ennyit tudnak. Ők is csak a saját nyomorult kis pozíciójukat védik, kapargatják kifele a gesztenyécskéket. És pont leszarnak mindent és mindenkit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenesgyalazat.blog.hu/api/trackback/id/tr306566909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása