HTML

Kotsog emeszpé

2014.08.12. 17:44 magyarorszagkapitany

Istenem! Most mit kell vitatkozni egy-két nyamvadt önkormányzati mandámunon? Ezek tényleg ekkora fasszopók! Mintha olyan egyértelmű lenne, hogy nem ez a hazaáruló fidesz fog nyerni. Ezek sose fognak megújulni az biztos. Ide vezetett az, hogy soha nem hagyták megtisztulni a politikai közéletet. Persze, hogy nem hagyták, hiszen nem érdekük, mert akkor el kellene takarodniuk a picsába. És akkor el kellene menni dolgozni. És mivel tudjuk, hogy lopni könnyebb, ezért minkább politikusok szeretnének maradni. Hozadékul, még lebukni is extranehéz.

Szóval nincs teljes együttműködési megállapodás az önkormányzati választásokra. Nem elég, hogy alattomos módon utólag módosítgatják a megállapodást, még nekik áll feljebb. Lendvai kisasszonka azt mondta az ATV-ben még tegnap, hogy nem lesznek olyan buták, hogy nem fognak megállapodni mindenhol. Aztán de. Lettek olyan buták. Remélem az mszp most ásta meg a sírját. Ilyen politikusok nem kellenek! Pont ilyenek ülnek most is a nyakunkon.

Nem mellesleg a friss elnökük már bizonyított is. Igen. A jó öreg költségtérítés. Majdnem 50 milliót vett fel. Igaz 2003 óta. Az is igaz, hogy ennek csak kb a felét etikátlanul. Mert törvényileg telejsen törvényes. Annyira törvényes, hogy ennél még a törvény sem törvényesebb. Vagyis: Az ország lerablása törvényes. Persze csak a politikusok rabolhatják le. Te nem. Én se. Nem mintha le akarnám rabolni, de hol van itt egyenlőség? Szóval ha úgy vesszük, akkor "csak" 20 millió járt volna neki etikásan. HÚSZMILLIÓ!!! Mindez a nemkevés fizetésén felül. Illetve nem is fizetésnek nevezik, hanem tiszteletdíjnak vagy mi. Tudod miért? HOGY NE KELLJEN UTÁNA ADÓZNI! A kurva annyát az összes rohadéknak, aki ezt kitalálta, meg aki megszavazta. Rég börtönben kellene rohadniuk.

Húsz milla. Két millió évente. Csak úgy puszira. Mert mi állampolgárok, adózók olyan kurva jó fejek vagyunk. Kemény munkával nem keresek 2Milliót egy évben. Ez meg még lop is hozzá. Igen tudom: törvényesen.

Szóval remélem, hogy amelyik körzetekre vonatkozatva nem egyeztek meg, és baloldaliak indulnak egymás ellen, ott egy kanyi szavazatot sem kap az mszp. Vesszen. Csak Kunhalmi Ágnest sajnálom.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenesgyalazat.blog.hu/api/trackback/id/tr676598439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása