HTML

Ez most mé' kellett?

2014.08.09. 20:18 magyarorszagkapitany

Mi ez má? De most komolyan? Azt hitték, hogy nem veszi észre senki? Vagy totál hülyének néznek ők is mindenkit? Tisztára mint a fidesz. Hogy képzelik, hogy csak úgy önhatalmúlag módosítanak egy több szereplős megállapodást? Már megint ez a kibaszott hatalomvágy!

Meg ez a tök esélytelen Horváth Csaba is, ahogy körömszakadtáig harcolt a főpolgármesteri jelölt címre! Kurvára nem érdekli sem őt sem a faszkalap társait, hogy mi lesz ezzel az országgal! Csak a saját kis pozíciójuk meglegyen. Miért nem állnak be a fideszbe? Oda valók. Persze kevés kivételtől eltekintve. Sajnos tényleg csak nagyon kevés kivételtől eltekintve.

Kíváncsi lennék kinek az ötlete volt ez az aljas húzás? A fidesz meg megint röhög a markába. Elképesztő ez a dilettantiznus a maszop nál is. De ha így folytatják nem csak ma, de holnap is szopni fognak. Aztán mehetnek a balettba ugrálni.

És akkor majd ezek vezessék ezt az országot, ha majd valami kurva nagy szerencse révén hatalomra kerülnek? Ugyanolyan sunyi gazemberek, mint akik a fidesznél seggetnyalnak. Ugyanmár! Nem hiszem, hogy erre van szükségünk. Remélem a jobb érzésű mszp tagok fogják a sátorfájukat, és ott hagyják ezt a posványt.

Hogyan jutottak le idáig? Mind a két nagy párt? Hogyan? Hát úgy, hogy mi hagytuk. Nem lenne szabad lennie semmiféle mentelmi jognak. Azt csak arra használják, hogy a mocskos csalásaikat lopásaikat, ne lehessen felderíteni. Nem mintha a nyomozóhatóságnak különösebb ingere lenne e mocskos szémét gecik után nyomozniuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegyenesgyalazat.blog.hu/api/trackback/id/tr296590569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása